Noutati

Anunt Proiect Cercetare 26 Ianuarie 2015
SC Inform Tehnica Medicala SRL doreste sa deruleze un proiect de cercetare cu tema "Modificari histo-imagistice induse de leziunea barierei hemato-encefalice in accidentul vascular cerebral". Ofertele pentru acest proiect se vor depune pana la data de 01.02.2015 pe adresa de mail office@scinformsrl.ro sau la sediul societatii noastre Str. C-tin Sandu Aldea nr. 95 Sector 1 Bucuresti.


MyLab Seven
MyLab Seven este un sistem ultrasonografic total nou, capabil sa ofere performanta din clasa inalta si marime compacta. Monitorul LCD aspect 16:10 si touch-screen-ul mare de inalta definitie reflecta filosofia principala a sistemului: Productivitatea in timp real inseamna diagnostic mai bun intr-un timp mai mic. MyLab Seven include de asemenea acces wireless integrat pentru a oferi transfer de date usor si rapid. Aceasta are ca efect un confort si examinare clinica imbunatatite ale utilizatorului. Astfel Esaote introduce noua platforma "Productivity-Oriented Platform" (POP), o evolutie a imagisticii bazate pe ultrasunete.


MyLab Alpha
Esaote introduce noul MyLab Alpha, un sistem portabil cu performanta premium. Ofera performanta de top si dinamismul necesar, in dimensiuni foarte reduse, necesar in cardiologie, radiologie si "women's healthcare". O gama larga de accesorii face ca MyLab Alpha sa aiba confortabilitatea unui sistem clasic, atunci cand este folosit in modul stationar. Aceleasi accesorii ofera o plaja larga de solutii rapide, atunci cand mobilitatea si timpul sunt extrem importante. MyLab Alpha: sistemul ce a fost imaginat de mult timp, este in sfarsit disponibil!


MyLab Twice
Sistemul MyLab Twice si conceptul unic "Twice Ultrasound Vision" sunt proiectate pentru a oferi un sistem care imbina performanta premium si diagnosticul de tip "point-of-care". Datorita interfetei sale intuitive, de la prima vedere, impactul vizual al MyLab Twice este situat la un standard nemaintalnit pana acum la un sistem ecografic de acest nivel. Cele mai importante controale sunt localizate ergonomic pentru a obtine atat usurinta cat si rapiditatea in utilizare. Ecranul mare, de inalta calitate, de tip "touch-screen" este pozitionat optim, langa cea mai importanta zona a panoului de control. Touch-screen-ul permite vizualizarea clara si modificarea printr-o simpla apasare a tuturor parametrilor de functionare, dependent de modul de lucru. Opti-Light, o functie unica avansata, da posibilitatea utilizatorului sa controleze adaptarea la nivelul de lumina din incapere, direct de pe touchscreen. Cu MyLab Twice si sistemul "point-of-care" MyLab Sat inclus, ultrasunetele nu au limite: este disponibila Performanta Premium si, datorita MyLab Sat, partea de imagistica se poate deplasa oriunde este nevoie, pentru diagnostic mai rapid si ingrijire imbunatatita a pacientului. Principalele caracteristici ale sistemului permit c asistemul sa fie plasat in orice mediu, punand la dispozitie intotdeauna acces usor, rapid si fiabil la diagnostic si transmiterea datelor.


MyLab One
Sistemul MyLab One este proiectat pentru a aduce diagnosticul bazat pe ultrasunete la punctul-de-ingrijire ("point-of-care"). Reprezinta solutia optima de portabilitate maxima - "arm-held": aparatul se fixeaza stabil pe brat si va fi capabil sa opereze in orice conditie de lucru, chiar si cele mai critice. Ingrijirea de urgenta sau critica necesita standarde de tehnologie foarte inalte: timpul de diagnostic si increderea sunt factori cruciali. MyLab One integreaza toate aceste caracteristici, asigurand un timp indelungat de lucru cu ajutorul bateriei. Ofera cel mai inalt standard de ergonomie, atat pentru sistem, cat si pentru gama larga de transductori si accesorii disponibile. Astfel, sunt disponibile in acelasi timp performante premium, usurinta in utilizare si confortul utilizatorului.

pagini: 1 | 2 | 3