noutati
Anunt Proiect Cercetare 26 Ianuarie 2015

MyLab Seven, platforma puternica, total noua, orientata spre productivitate

MyLab Alpha, performanta premium intr-un sistem ultrasonografic portabil

Referinte

"..Afectiunile cardiovasculare pot fi prevenite, asa incat preventia primara incepe sa joace un rol din ce in ce mai important in cardiologia clinica...Identificarea pacientilor asimptomatici, dar cu boala preclinica avansata devine astfel o provocare in practica de zi cu zi. Indicele Intima-Media si-a cistigat un loc bine definit in estimarea riscului cardiovascular si a fost propus ca marker surogat pentru boala aterosclerotica subclinica. Este usor reproductibil, non-invaziv, cost-eficient. Softul de la Esaote permite practic printr-o singura masuratoare calcularea mediei IMT-ului, asa cum a fost ea definita prima data. In plus permite autocorectia posibilelor erori de pozitionare prin masurarea SD (standard deviation) in timp real. Si nu in ultimul rind pozitionarea valorilor obtinute in raport cu diagramele valorilor IMT in functie de virsta si sex ofera o informatie valoroasa in cuantificarea riscului global." www.cabinetcardio.ro
Dr. Nicoleta Calomfirescu - medic primar cardiolog, Bucuresti
"..Aparatul (MyLab30CV) prezinta usurinta īn utilizare, pozitionarea comenzilor este logica si sistematica...Imaginea CFM si Doppler este de o calitate deosebita...posibilitatea de upgradare pentru substante de contrast ofera avantaje deosebite pentru un serviciu care nu are acces la studio isotopic sau la angiografie coronariana...Īn concluzie apreciez ca ecograful MyLab30CV al firmei ESAOTE este un aparat modern, care ofera īntreaga gama de investigatii ecocardiografice utilizate astazi īn cardiologie la un nivel calitativ de exceptie."
Dr. Minescu Bogdan, Braila
"..Incepand din decembrie 2006 cand Spitalul Judetean Targoviste a achizitionat ecograful MyLab50CV profilat pe linie cardiovasculara, saltul calitativ in acest domeniu a fost evident. In plus fata de sonda cardio normala, prin achizitia sondei de examinare abdominala, a sondei cardio pentru copii ce permite imagini deosebite in ecocardiografia nou nascutului si sonda de explorare transesofagiana, se ofera stabilirea unor diagnostice foarte precise. Explorarea vasculara ce beneficiaza de softuri moderne ne ofera imagini deosebite pe care le putem stoca in sistem electronic si le putem folosi in presentarea de cazuri intr-un mod facil.."
Dr. Mircea Vladoianu, Targoviste
"..Fundatia pentru ocrotirea Bolnavilor cu Afectiuni Cardiovasculare (FOBAC) foloseste de peste 9 ani ecografele produse de ESAOTE / Italia. In toata aceasta perioada service-ul pentru ecografe a fost asigurat de INFORM TEHNICA MEDICALA SRL - Bucuresti. Despre aceasta colaborare avem cea mai buna parere, promptitudinea si eficienta inginerilor de service fiind remarcabila. Mai mult, putem afirma ca specialistii Inform Tehnica Medicala ne-au ajutat si cu solutii competente in alte domenii cum ar fi: protejarea aparaturii, solutii alternative de energie electrica, constatari tehnice etc.."
Prof. Dr. Ioan Pop de Popa, Bucuresti
..am achizitionat .. un aparat multifunctional cu ultrasunete marca ESAOTE, model MEGAS GPX. ..performante superioare īn functionare, usor de manevrat si fiabil. Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute de acest aparat de-a lungul examinarilor efectuate īn clinica.."
Dr. Mohammad Abu-Baker, Bucuresti
..mentionez ca lucrez in cadrul Institutului National de Geriatrie si Gerontorologie Ana Aslan din Bucuresti pe un ecograf Megas GPX produs de firma ESAOTE SPA instalat la inceputul anului 2005. Pana in momentul de fata aparatul este performant si nu a ridicat nici un fel de probleme tehnice sau de alta natura. Personalul care se ocupa de scolarizare, intretinere si service raspunde prompt la orice solicitare indiferent de zi sau ora. In concluzie recomand aceasta firma tuturor persoanelor interesate de aparatura medicala de acest tip.."
Dr. Prada Gabriel, Bucuresti
...laboratorul nostru este īn posesia unui analizor semiautomat SCREEN MASTER PLUS din anul 1995, produs de firma HOSPITEX DIAGNOSTICS. Pe perioada celor 10 ani de utilizare a aparatului am fost multumiti de calitatea aparatului,aparatul fiind īn functiune īn bune conditii si īn prezent. Pe toata perioada utilizarii aparatului Firma a fost prompta atāt din punct de vedere al Serviceului si īntretinerii, cāt si din punct de vedere al livrarii reactivilor si consumabilelor. Suntem multumiti de investitia facuta si recomandam laboratoarelor achizitionarea si utilizarea aparatului mentionat si prezentat...
Dr. Ardeleanu Ioan Craciun, Resita