noutati
Anunt Proiect Cercetare 26 Ianuarie 2015

MyLab Seven, platforma puternica, total noua, orientata spre productivitate

MyLab Alpha, performanta premium intr-un sistem ultrasonografic portabil

Termeni si conditii

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE SPECIFICATE MAI JOS.

Inform Tehnica Medicala se refera la SC INFORM TEHNICA MEDICALA SRL, Romania. Orice material sau informatii trimise la Inform Tehnica Medicala nu vor fi considerate confidentiale. Prin trimiterea oricaror informatii sau materiale, acordati Inform Tehnica Medicala o licenta nerestrictionata si irevocabila de a folosi, reproduce, expune, efectua, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii si sunteti, de asemenea, de acord, ca Inform Tehnica Medicala are libertatea de a folosi oricare idei, concepte, know-how sau tehnici pe care ni le-ati trimis in orice scop.

Utilizare improprie si raspunderi
Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai in scopuri legale. Clientul se obliga ca:

  • nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web
  • nu va desfasura si nu va permite activitatea de cracking sau hacking. Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati in instanta, civil si penal
Clientul ia la cunostinta ca serviciile sunt disponibile prin Internet si desi Inform Tehnica Medicala va face tot posibilul sa mentina securitatea informatiilor, nu poate garanta ca informatia pe care clientul o primeste sau o trimite folosind serviciile va fi in permanenta siguranta.

Generalitati
Inform Tehnica Medicala poate modifica acesti termeni si conditii la anumite intervale de timp fara a anunta clientul personal. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostinta clientului prin afisare pe site-ul web la www.Inform Tehnica Medicala.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre client daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

Jurisdictie
Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Inform Tehnica Medicala. Prin accesarea acestui site, clientul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar clientul este de acord sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei.

Clientul accepta acesti termeni si conditii
Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.

In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site